Skøndhedsklinik Malaga


                                                               

 Málaga: Centro BellezaTotal C/ Jorge Guillen 2. 29003 Málaga 649180939

 Málaga: Estetica Alaska, Héroe de Sostoa 151. 29003 Málaga 685095702

Estepona: Centro BellezaTotal, Plaza Almengual 9. 29680 Estepona 608242998                                             

y depilación

                               Permanent Hårfjerning


Slip for uønsket hår - for altid. Smid diverse hårreduktionsmidler, voksecreme eller shavere ud og få fjernet dine uønskede hår med Ellipse, hvor på kroppen du måtte ønske det.


Er du plaget af uønsket hårvækst?

Uønskede hår er en unødvendig gene i hverdagen. Men du kan sige farvel til uønsket hårvækst med en laserbehandling af f.eks.: armhule, ben, bikinilinje, ansigt, skuldre eller ryg.


Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene der er i vækstfase. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase. Hårsækken bliver ødelagt ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Laseren skader derimod ikke den omkring liggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitution.


Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet, typisk opleve en reduktion på op til 95%-100%. Skulle du få et par enkelte hår med årene, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende behandling. Normalt skal der mellem 4-6 behandlinger til.
                                                                            Hudforyngelse

 


De fleste kunne tænke sig at bevare et friskt og ungt udseende hele live igennem. Det er dog ikke så nemt, idet huden forandre sig med alderen.


Når huden igennem længere tid har været udsat for sollys, udvikles alderstegn som pigmentforandringer, rynker, slap hud, udvidede pore og sprængte blodkar.


Man kan ikke bremse hudens naturlige ældningsproces, men med Ellipse metoden kan man forbedre hudens struktur og udseende markant.


Hvordan virker Ellipse behandlingen på hudens struktur


Metoden benytter lys, som trænger ind i læderhuden (dermis) hvor der fremkaldes en ganske let og kontrolleret inflammation. Herved produceres vækstfaktorer, der igen stimulerer hudens celler til at øge produktionen af collagen og elastin. (Collagen og elastin er de elastiske fibre, der giver styrke og smidighed til huden).


Denne proces bevirker at huden kommer til at se yngre og friskere ud.


Denne virkning er dokumenteret ved kliniske forsøg, hvor collagen dannelsen øges med i gennemsnit 92 %, 2 til 3 dage efter behandlingen i forhold til hudens normale produktionshastighed af collagen. Denne produktion holder sig højere end normalt og falder løbende over de næste 2 til 6 måneder, indtil produktionen når normalniveauet igen.


Forbehandling af huden anbefales med en exfolierende rens, evt. frugtsyre behandling 1-2 uger før behandlingen, Med forbehandling øges overhudens omsætning af overhudsceller, hvorved døde celler falder af og nye celler dannes. Derved øges hudens lys gennemtrængelighed og effekten forbedres.


Der anbefales 3 behandlinger med 4-6 ugers interval. Herefter 1-2 behandlinger årligt for at vedligeholde collagenproduktionen.

Permanent hårfjerning med Ellipse

Hudforyngelse med Ellipse behandling af karsprængninger og pigmentpletter